Master Bedroom met aangrenzende badkamer

De masterbedroom is gelegen in het achterste gedeelte van de woning. U komt in deze ruimte vanuit de centrale hal waar u als eerste in een kastenhal komt. Dit gedeelte kunt u gebruiken als inloopkast want aan weerszijden van deze ruimte is een kastenwand welke tot aan het hoge plafond gebouwd is en welke u veel opberg mogelijkheden bied. Zonder kasten is de ruimte 2.90m bij 2.10. De ruimte heeft ook een deur naar buiten.

Als u voor de kastenhal naar links gaat, komt u in de grote slaapkamer met een oppervlakte van 11.13m2 Deze slaapkamer heeft een TV aansluiting en Franse buitendeuren geven u toegang tot het terras en zwembad, waarop u uiteraard ook uitziet vanuit de slaapkamer.
Als u voor de kastenhal door de deur naar rechts gaat, komt u in een compleet betegelde badkamer met glaswand waarachter zich een royale doucheruimte bevindt. Een hydro-massage douche tilt deze badkamer naar een hoger niveau en maakt het een ruimte om heerlijk te ontspannen en te genieten. Verder staat er in de badkamer een toilet en wastafel opgesteld. Er is ventilatie aangebracht. Vanuit deze badkamer heeft u ook toegang tot de wasruimte/bijkeuken. Deze badkamer heeft overigens een vloeroppervlakte van 5.72m2.