Terras en Zwembad

Vanuit de keuken en de drie slaapkamers heeft u toegang tot het grote terras wat op het Zuid/Westen ligt. Vanuit de woonkamer komt u eerst op een aan het terras grenzend balkon.

Het terras heeft een afmeting van ca 16 x 13 meter waarin het zwembad is ingebouwd. Het is er heerlijk toeven. Het terras en zwembad ligt de gehele dag in de zon. In de wintermaanden bereiken de zonnestralen al om 08.00 het terras tot zij om 17.45 onder gaat en in de zomermaanden kunt u al van 07.00 tot 20.30 uur van de zon genieten. Mocht u in de schaduw willen zitten dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Een overkapping van 4 bij 4 meter zorgt ervoor dat u lekker in de schaduw van een koel drankje of maaltijd kunt genieten of tot rust kunt komen met een boek.

Het 8 bij 4 meter grote zwembad heeft een romeinse trap en kan indien gewenst worden opgewarmd door zonnecollectoren wat het zwemwater kan verwarmen tot maar liefst 30C. De diepte van het zwembad loopt af van 50cm tot 2m. Het zwembad kan 's-avonds verlicht worden door RGB-led verlichting wat een sfeervolle aanblik biedt.
Naast het zwembad is een buitendouche geplaatst. Deze douche gebruikt de energiewarmte van de zon om water te verwarmen. Dus warm water op een ecologische "groene "manier. In een uur tijd wordt het water reservoir in de stang verwarmd. Met de knop kan zo de perfecte temperatuur voor een heerlijke douche worden geregeld.

Op het terras zijn diverse plantenbakken gemaakt waarin schitterende planten staan, zodat deze plek aanvoelt als een heerlijke tuin waar vlinders en vogels vliegen en zwaluwen komen drinken uit het zwembad. Vanaf het terras heeft u een 180C en werkelijk adembenemend uitzicht over de directe omgeving, het omringend bosgebied en de daarachter gelegen heuvels met als piek de berg van het natuurgebied de Montseny.